Mancare de conopida cu pui. In sezonul rece, mancarurile si tocanitele calde sunt cu adevarat reconfortante, hranitoare si satioase, ideale pentru intreaga familie. Mancarea de conopida cu pui este un preparat gustos, usor de preparat, ideal pentru masa de duminica.
Mancarea de conopida se prepara usor, este aromata si buna, cu ingrediente la indemana oricui. Pentru aceasta mancare ai nevoie de conopida, carne de pui taiata in cubulete, morcovi, ceapa, rosii si condiment dupa gust.
Mancarea de conopida se serveste simpla sau alaturi de piure cremos de cartofi sau mamaliguta calda, cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra.
800 gr carne de pui (aripioare), 1 conopida micuta ~ 800 gr, 1 morcov, 1 ceapa, 4 linguri ulei, 5 rosii (fara seminte si pielita) , sare si piper dupa gust, patrunjel verde.
Se serveste cu patrunjel taiat marunt.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează