Mancare de conopida cu pui. In sezonul rece, mancarurile si tocanitele calde sunt cu adevarat reconfortante, hranitoare si satioase, ideale pentru intreaga familie. Mancarea de conopida cu pui este un preparat gustos, usor de preparat, ideal pentru masa de duminica.
Mancarea de conopida se prepara usor, este aromata si buna, cu ingrediente la indemana oricui. Pentru aceasta mancare ai nevoie de conopida, carne de pui taiata in cubulete, morcovi, ceapa, rosii si condiment dupa gust.
Mancarea de conopida se serveste simpla sau alaturi de piure cremos de cartofi sau mamaliguta calda, cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra.
Aripioarele de pui se trec prin flacara , le spalam si taiem pe jumatate.
Aripioarele se prajesc in ulei , cca 5 minute, apoi se scot intr-un vas.
Morcovul razuit si ceapa taiata marunt se calesc in grasimea ramasa de la aripioare, cca 5 minute.
Adaugam rosiile taiate , aripioarele de pui, cca 800 ml apa calda si se lasa sa fiarba la foc mic 20 minute.
Adaugam buchetele de conopida , sare , piper dupa gust si se mai lasa sa fiarba cca 10 min.
Se serveste cu patrunjel taiat marunt.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează