Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala

Bucatarie internationala

Choux a la creme

Cu rezonanta frantuzeasca, choux a la crème este un desert pe placul romanilor: aluat delicat si aromat, crema savuroasa si parfumata. Acest desert necesita ceva mai mult timp de preparare, insa rezultatul merita orice efort. Fie ca le prepari pentru familie, fie pentru evenimente festive, aceste mici prajiturele delicate vor ...

Citeste »

Guguluf cu stafide

Dimineata, alaturi de o cana de ciocolata calda, o felie de guguluf parfumat este cea mai delicioasa si inspirata alegere. Ca sa ii incanti pe cei dragi, poti pregati un delicios guguluf cu stafide, pufos si aromat cu vanilie. Acest desert deloc complicat se poate regasi pe orice masa de ...

Citeste »

Tiramisu cu capsuni

Ingrediente Tiramisu cu capsuni – 5 portii piscoturi sampanie  (5 buc), 125 gr mascarpone, 100 ml frisca lichida vegetala, 1 galbenusuri, 60 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 1/2  lingurita esenta rom, 300 gr capsuni . Sirop – sucul rezultat de la capsuni, 1 lingura zahar, 1 plic zahar vanilat, ...

Citeste »

Cheesecake

Ingrediente Cheesecake Pentru blat : 150 gr biscuiti digestivi zdrobiti, 1 lingura zahar, 80 gr unt. Pentru crema de branza: 600 gr branza dulce , 150 gr zahar, 3 oua, coaja rasa de la 1 lamaie, 2 plicuri zahar vanilat. Decor: zahar pudra vanilat. Mod de preparare Cheesecake Tava rotunda ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress