Bucatarie internationala

1 iulie 2019
Mancare de linte

Mancare de linte

Ingrediente – 3 portii / Timp de preparare – 1 ora. 300 gr linte verde 3 bucati rosii decojite 1 bucata ceapa alba 3 linguri ulei 2 catei usturoi dupa […]
15 iunie 2019
Supa-crema de dovlecei

Supa-crema de dovlecei

Supa-crema de dovlecei reteta. Cum se face Supa-crema de dovlecei ? O supa revigoranta si gustoasa este supa-crema de dovlecei, o alegere inspirata, in special in perioada postului. Se prepara […]
8 iunie 2019
Tocanita de rosii cu muschiulet de porc

Tocanita de rosii cu muschiulet de porc

Tocanita, o mancare preferata de romani datorita gustului bun si sosului gustos, este ideala pentru un pranz consistent in familie. Se prepara usor, cu ingrediente simple, la indemana oricui. Ai […]
12 mai 2019
stufat de pui

Stufat de pui

Primavara aduce cu ea in piete tarabe pline de verdeturi, urzici, loboda si alte trufandale proaspete, care ne ajuta sa facem mai usoara trecerea de la anotimpul rece la cel […]
29 martie 2019

Orez cu spanac si peste afumat

O reteta foarte gustoasa este orezul cu spanac si peste afumat. Celor care le place pestele afumat il pot incorpora acum in orez cu spanac, obtinand astfel o masa complete, […]
11 februarie 2019
Ficatei la gratar

Ficatei la gratar

Ficateii la gratar, o varianta rapida pentru masa de pranz sau cina. Sosul de unt si patrunjel completeaza bunatatea acestui preparat . Ingrediente pentru 3 portii 500 gr ficatei de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook