Bucatarie internationala

27 august 2020
Compot de prune

Compot de prune

Ingrediente Pentru 1 borcan = prune coapte si tari, 2 linguri zahar, 1/2 plic zahar vanilat. Preparare Spalam prunele  si le  punem in borcane sterilizate. Adaugam zaharul, zaharul vanilat si […]
3 decembrie 2019

Cascaval Pane

Cel mai bun cascaval pane. Cum se face cascavalul pane. Cascaval Pane Ingrediente Cascaval Pane – 3  portii 300 gr cascaval , 2 oua, 100 gr faina, 200 gr pesmet, […]
16 iulie 2019

Mancare de praz cu masline

Mancarea de praz cu masline  se prepara foarte usor, este gustoasa si nelipsita in perioada posturilor.  Este o reteta ieftina, cu ingrediente la indemana si cu un gust dulce-acrisor. Ingrediente […]
14 iulie 2019
budinca de cartofi cu branza

Budinca de cartofi cu branza

Budinca de cartofi cu branza este un preparat rapid, ideal pentru momentele in care nu ai prea mult timp la dispozitie pentru o masa mai elaborata. In plus, este foarte […]
13 iulie 2019
Iahnie de dovlecei

Iahnie de dovlecei

Ingrediente 4 portii/ Timp de preparare- 1 ora. 3  dovlecei – marime potrivita , 2 ceape, 4 bucati rosii, 100 ml ulei,  piper si sare dupa gust, 2 fire cimbru proaspat […]
13 iulie 2019

Coq au vin ( cocos in vin)

Coq au vin ( cocos in vin) retata. Coq au vin ( cocos in vin) retete. Cel mai bun Coq au vin ( cocos in vin). Reteta Coq au Vin […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook