Pate cu spanac si naut

Pate cu spanac si naut
Ingrediente:

1 conserva naut - 400 gr, 2 catei usturoi, 20 frunze baby spanac sau 30 gr spanac proaspat, 1 lingura ulei masline, 20 ml apa, 1 lingura zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1 bol

5/5 - (29 votes)

Pate cu spanac si naut, reteta ideala pentru un mic dejun sanatos. Reteta Pate cu spanac si naut este simpla, rapida si delicioasa.

Punem in vasul unui mixer vertical: nautul scurs de zeama, spanacul, usturoiul, sare, piper, uleiul de masline, zeama de lamaie si apa.

Mixam pana obtinem o consistenta fina.

Pateul obtinut se transfera intr-un bol si se serveste imediat.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *