Aperitiv cu icre si masline

Aperitiv cu icre si masline
Ingrediente:

300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan

Umplutura: 200 gr salata de icre

Decor -  marar proaspat, masline verzi umplute cu ardei

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

12

4.8/5 - (51 votes)

Aperitiv cu icre si masline, un preparat foarte gustos. Pe baza de aluat foietaj si salata de icre , Aperitivul cu icre si masline este de o bunatate maxima.

Foietajul  se  decongeleaza lent, la temperatura camerei. Se lucreaza cand  este inca rece.

Foaia de aluat se decupeaza in cercuri cu diametru de 6 cm.

Jumatate din acestea vor fi decupate in mijloc.

Cercurile pline  se ung cu ou pe toata suprafata.

Aperitiv cu icre si maslineAsezam  cercurile decupate, se ung cu ou batut  si se presaram  susan.

Se coc  in cuptorul preincalzit la 180°C,  pentru 15-20 minute.

Aperitiv cu icre si masline

Cand devin aurii si incep sa se rumeneasca (sunt uscate) se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca complet.

Aperitiv cu icre si maslineSe umplu cu salata de icre  si le decoram  cu felii de masline verzi ,  marar proaspat.

Se servesc la mese festive .

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *