Aperitiv cu icre si masline

aperitiv cu icre si masline, cele mai gustoase retete de aperitiv cu icre si masline
4.2/5 - (13 votes)

Ingrediente Aperitiv cu icre si masline

Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan

Umplutura: 200 gr salata de icre

Decor –  marar proaspat, masline verzi umplute cu ardei



Mod de preparare Aperitiv cu icre si masline

Foietajul  se  decongeleaza lent, la temperatura camerei. Se lucreaza cand  este inca rece.

Foaia de aluat se decupeaza cercuri cu diametru de 6 cm.

Jumatate din acestea vor fi decupate in mijloc.

Cercurile umplute se ung cu ou pe toata suprafata.

Aperitiv cu icre si maslineSe aseaza cercurile decupate, se ung cu ou batut  si se presara susan.

Se coc  in cuptorul preincalzit la 180°C,  pentru 15-20 minute.

Aperitiv cu icre si masline

Cand devin aurii si incep sa se rumeneasca (sunt uscate) se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca complet.

Aperitiv cu icre si maslineSe umplu cu salata de icre  si le decoram  cu felii de masline verzi ,  marar proaspat.

Se servesc la mese festive .

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.