Bomboane de ciocolata

Bomboane de ciocolata
Ingrediente:

200 gr biscuiti dulci , 2 linguri miere, 2 linguri cacao, 50 gr migdale , coaja rasa si sucul  de la 2 portocale.
Decor: ciocolata menaj , 1 lingurita ulei , migdale zdrobite.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

20

5/5 - (51 votes)

Bomboane de ciocolata, un desert preparat in bucataria de acasa si cu ingrediente de calitate. Reteta Bomboane de ciocolata este simpla si rapida.

Biscuitii se macina  si se pun intr-un bol.

Adaugam migdalele zdrobite, coaja rasa si sucul de portocalale, mierea si cacaua.

Amestecam pana formam o compozitie omogena.

Se lasa cca 30 minute la rece , se intinde sub forma unui baton si  se taie felii.

Se formeaza bomboanele si se pun pe o tava.

Intr-un bol adanc se topeste ciocolata menaj  (pe baie de abur ) , se adauga uleiul si amestecam  pana obtinem o compozitie omogena.

Cu ajutorul unei furculite trecem  fiecare bomboana prin ciocolata, se lasa cateva secunde sa se scurga glazura si apoi se pune in tava tapetata cu hartie de copt.

Decoram bomboanele cu migdale zdrobite si introducem tava la rece pentru cateva minute. Fiecare bomboana se pune pe hartie ambalaj .

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *