Bomboane de ciocolata, un desert preparat in bucataria de acasa si cu ingrediente de calitate. Reteta Bomboane de ciocolata este simpla si rapida.
Biscuitii se macina si se pun intr-un bol.
Adaugam migdalele zdrobite, coaja rasa si sucul de portocalale, mierea si cacaua.
Amestecam pana formam o compozitie omogena.
Se lasa cca 30 minute la rece , se intinde sub forma unui baton si se taie felii.
Se formeaza bomboanele si se pun pe o tava.
Intr-un bol adanc se topeste ciocolata menaj (pe baie de abur ) , se adauga uleiul si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Cu ajutorul unei furculite trecem fiecare bomboana prin ciocolata, se lasa cateva secunde sa se scurga glazura si apoi se pune in tava tapetata cu hartie de copt.
Decoram bomboanele cu migdale zdrobite si introducem tava la rece pentru cateva minute. Fiecare bomboana se pune pe hartie ambalaj .
Pofta Buna!