Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza
Ingrediente:

6 rosii tari si proaspete.

Umplutura - 100 gr branza proaspata, 50 gr telemea de oaie, 1 lingura smantana, 2 fire cimbru proaspat, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

6

5/5 - (63 votes)

Rosii umplute cu branza, un aperitiv rapid si delicios. Reteta Rosii umplute cu branza este simpla si rapida.

Punem intr-un blender: branza proaspata, telemeaua, smantana, sare si piper dupa gust.

Mixam pana obtinem o compozitie cremoasa.

Adaugam  cimbrul tocat marunt si amestecam.

Taiem rosiile  in zig-zag ,  le curatam de  miez si seminte.

Le lasam la scurs cateva minute si apoi  le umplem cu crema de branza.

Le asezam pe un platou si le decoram cu patrunjel verde .

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *