Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza
5/5 - (43 votes)

Ingrediente Rosii umplute cu branza

6 rosii tari si proaspete.

Umplutura – 100 gr branza proaspata, 50 gr telemea de oaie, 1 lingura smantana, 2 fire cimbru proaspat, sare si piper dupa gust.


Preparare Rosii umplute cu branza

  1. Punem intr-un blender: branza proaspata, telemeaua, smantana, sare si piper dupa gust.
  2. Se mixeaza pana obtinem o compozitie cremoasa.
  3. Adaugam  cimbrul tocat marunt si amestecam.
  4. Taiem rosiile  in zig-zag ,  le curatam de  miez si seminte.
  5. Le lasam la scurs cateva minute si apoi  le umplem cu compozitia de branza.
  6. Le decoram cu patrunjel verde .

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.