Retete de Revelion

11 octombrie 2012

Pateu de casa

Ingrediente Pateu de casa 500 gr ficatei de pui, 400 ml lapte, 100 gr unt, 40 ml ulei, 1 ceapa, 1 /2 lingurita de nucsoara macinata, sare si piper dupa […]
4 octombrie 2012
Chiftelute cu carne de vita

Chiftelute cu carne de vita

Ingrediente Chiftelute cu carne de vita 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de paine , 1 legatura de patrunjel, 1 ceapa mare ,  150 […]
1 octombrie 2012

Prajitura cu mere si vanilie

Ingrediente – Prajitura cu mere si vanilie Blat: 4 oua, 80 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 120 gr faina, 1 praf de sare. […]
16 septembrie 2012

Friptura de vita cu sos de vin

Ingrediente – Friptura de vita in sos de vin 1  muschiulet de vita (vitel) sau  antricot- cca 1 kg, piper, cimbru, sare, 50 ml ulei. Sos: 100 ml vin rosu, […]
14 septembrie 2012
Budinca cu ciuperci

Budinca cu ciuperci

Ingrediente – Budinca cu ciuperci 400 gr ciuperci proaspete, 40 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de paine, 100 gr cascaval, 4 oua,  sare si piper dupa gust, 1 […]
10 septembrie 2012

Rulada cu marmelada

Ingrediente Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 6  linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 100 gr marmelada capsuni, 250  gr marmelada caise, Mod de preparare Albusurile se […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook