Retete de Revelion

25 iulie 2012

Pulpe cu legume la cuptor

Ingrediente Pulpe cu legume la cuptor 1 kg pulpe de pui superioare, 50 ml ulei, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 ardei, rosii mici, sare si piper dupa gust. Decor: […]
22 iulie 2012

Tort de lamaie

Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 180 gr faina, 1 praf de sare, coaja de la 1 lamaie. Crema: 250 gr unt, 800 ml […]
13 iulie 2012

Desert cu fructe de padure

Ingrediente 100 gr mascarpone, 200 ml frisca,  80 gr zahar,  1 plic zahar vanilat, fructe de padure (zmeura, afine) Decor: frunze de menta Mod de preparare Intr-un bol se amesteca […]
13 iulie 2012
rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Ingrediente 8 rosii tari si proaspete, 300 gr salata de vinete cu ceapa rosie. Mod de preparare Taiem rosiile in zig-zag si le curatam de miez , seminte. Le lasam […]
19 iunie 2012
File de macrou pane

File de macrou pane

Ingrediente 6 buc file de macrou  , 3 oua, 100 gr  faina, 100 ml apa, sare si piper dupa gust, 1/2 lingurita cimbru uscat,  ulei pentru prajit. Mod de preparare […]
15 mai 2012
Pastrav la tigaie

Pastrav la tigaie

Ingrediente 3 pastravi eviscerati , 30 gr faina, 1 lamaie, 1/2 lamaie-felii, sare,  30 gr unt, 1 legatura de  patrunjel proaspat , ulei pentru prajit. Mod de preparare Pastravii se […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook