Retete de post

15 noiembrie 2013

Icre de fasole

Ingrediente Icre de fasole 200 g fasole alba boabe, 100 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 lingurita zeama de lamaie,   sare si piper, dupa gust. Mod de preparare Icre de […]
16 august 2013
Mancare de vinete cu masline

Mancare de vinete cu masline

Ingrediente Mancare de vinete cu masline 3 vinete potrivite ( cca 1 kg), 2 cepe, 30 masline, 5 rosii, 1 foaie de dafin, 1 ardei gras, 80 ml ulei, 1 […]
1 august 2013

Dovlecei cu rosii la cuptor

Ingrediente Dovlecei cu rosii la cuptor 1 dovlecel mai mare (cca 700 gr), 6 rosii mici, 1 ceapa, 100 gr masline, 50 ml ulei, 100 ml apa, sare si piper […]
10 iulie 2013
Pastai cu usturoi

Pastai cu usturoi

Ingrediente Pastai cu usturoi 500 gr fasole, 40 ml ulei, 1 ceapa, 5 catei usturoi, sare dupa gust. Decor: patrunjel verde. Preparare Pastai cu usturoi Spalam fasolea si o taiem […]
2 iulie 2013
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Ingrediente Legume la cuptor 2 morcovi, 1 dovlecel, 20 pastai de fasole verde, 5 cartofi mici, 2 cepe, 3 rosii, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, 50 ml […]
7 iunie 2013
Salata de cartofi noi cu ceapa verde

Salata de cartofi noi cu ceapa verde

Ingrediente 2 portii 600 gr  cartofi noi, 4  fire de ceapa verde, 1 legatura de marar, 30 ml ulei, sare si piper dupa gust. Preparare  Cartofii se curata de coaja  […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook