Primavara aduce cu ea in piete tarabe pline de verdeturi, urzici, loboda si alte trufandale proaspete, care ne ajuta sa facem mai usoara trecerea de la anotimpul rece la cel […]
Cum facem aluatul pentru saratele ? Reteta rapida de saratele. Ingrediente Aluat – 300 gr branza telemea grasa , 250 gr unt 82% grasime, 300 gr smantana 18% , 1 […]
Ecler cu ciocolata . Reteta de ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata este preferata de intreaga familie. Eclerul este un desert clasic, ideal pentru mese festive. Ingrediente […]
Bomboane pregatite in casa , rapide si aromate ! Ingrediente Bomboane de casa 500 gr blat cu cacao 100 gr unt 100 gr ciocolata 1 lingurita esenta rom pentru decor […]
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. DetaliiACCEPT