2 iulie 2017
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Ingrediente – 3 portii 1 piept de pui dezosat, 1/2 lingurita ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat-dupa gust. Mod de preparare Pieptul de pui se feliaza , […]
2 aprilie 2017

Friptura de miel cu cartofi noi

Ingrediente 1 kg carne de miel ( pulpa si coasta) 80 ml ulei 100 ml apa 4 catei usturoi 1 varf de lingurita cimbru uscat dupa gust piper si sare […]
16 ianuarie 2017

Chec marmorat cu nuca

Checul este unul dintre deserturile preferate ale romanilor. Se prepara rapid, cu ingredient simple, pentru a-ti oferi un desert gustos, pe care il poti prepara si atunci cand ai musafiri […]
9 ianuarie 2017
oua umplute

Oua umplute maioneza si verdeata

Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi […]
1 august 2016

Oua vopsite natural

Oua vopsite cu foi de ceapa – o reteta usoara , rapida si foarte ieftina ! Ingrediente –  14 portii 14 bucati oua de la 6-8 bucati coji de ceapa […]
20 aprilie 2016

Pulpa de miel la cuptor

Mielul este o carne pe care romanii o consuma cu placere in special in perioada sarbatorilor pascale, insa o putem oferi intregii familii si in restul anului. Preparata corespunzator, carnea […]
20 aprilie 2016
Crochete de pui

Crochete de pui

Crochetele de pui sunt preferatele intregii familii: crocante pe dinafara, zemoase si gustoase inauntru. In plus, se prepara rapid si au un gust foarte bun. Pentru aceasta reteta ai nevoie […]
20 aprilie 2016

Friptura de miel

O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi sau saptamana obositoare. Aceasta reteta de friptura de miel este usor […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress