Retete de Pasti

1 iunie 2011
Cremsnit cu vanilie si capsuni

Cremsnit cu vanilie si capsuni

Ingrediente 12 bucati/ dimensiune tava 30x20cm. Aluat: 800 gr foietaj Crema de vanilie: 1 l lapte ,120 gr amidon, 4 oua, 2 pliculete zahar vanilat,  1 praf de sare , […]
22 mai 2011
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Ingrediente 500 gr capsuni proaspete, 350 ml smantana pentru frisca  , 100 gr zahar, esenta de vanilie. Preparare Intr-un bol punem frisca rece  si zaharul . Mixam pana obtinem o […]
21 mai 2011
Prajitura cu crema de zahar ars

Prajitura cu crema de zahar ars

Ingrediente Prajitura cu crema de zahar ars / 12 bucati. Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema de zahar ars: 5 […]
15 mai 2011

Prajitura diplomat cu afine

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml […]
1 mai 2011
Piept de pui cu sos de usturoi

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente 1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust. Pentru sos – 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura […]
28 noiembrie 2010
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Ingrediente 300 gr Pandispan, coaja de lamaie rasa, 50 gr unt, vanilie, 100 gr biscuiti , nuca macinata. Preparare Punem intr-un bol  pandispanul rupt in bucati potrivite, biscuitii maruntiti, coaja […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook