Chec pufos cu rahat

Chec pufos cu rahat
Ingrediente:

4 oua, 100 gr zahar, 150 gr faina, 80 gr unt, 10 gr zahar vanilat, o jumatate plic praf de copt, un praf de sare.
Umplutura: 150 gr rahat aromat
Decor: cicolata alba

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1 chec

5/5 - (8 votes)

O forma rotunda se unge cu unt si pudreaza cu faina.
Rahatul se taie cubulete si se trece prin zahar farin.
Albusurile se bat spuma cu zahar, adaugam galbenusurile mixate, untul topit, vanilia si praful de sare.
Amestecam  usor si apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt.
Dupa ce am incorporat faina,  turnam  jumatate din compozitie in forma de copt.

Adaugam cubuletele de rahat  si apoi  restul de compozitie.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180C/ 20 minute.
Se scoate din forma si se lasa la racit. Se decoreaza cu ciocolata alba . Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *