Retete de Pasti

5 decembrie 2012
Aperitiv cu branza

Aperitiv cu branza

Ingrediente Suport : 1 castravete taiat rondele Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, piper, sare dupa gust. Decor: rondele de masline negre, patrunjel verde.   Mod de preparare […]
4 noiembrie 2012

Pulpa de curcan la cuptor

Ingrediente pentru 3 persoane- Pulpa de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan cca 800 gr, 10 cuisoare,  200 ml vin, 200 ml apa, 3  catei de  usturoi, sare si […]
24 octombrie 2012
Sarmalute de curcan

Sarmalute de curcan

Ingrediente 30 bucati 1 capatana mare de varza murata, 1 crenguta de cimbru uscat, 150 ml bulion, piper, 3 foi de dafin. Umplutura 600 gr  carne tocata curcan, 200 gr […]
4 octombrie 2012
Chiftelute cu carne de vita

Chiftelute cu carne de vita

Ingrediente Chiftelute cu carne de vita 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de paine , 1 legatura de patrunjel, 1 ceapa mare ,  150 […]
9 decembrie 2011

Chec pufos cu rahat

Ingrediente 4 oua, 100 gr zahar, 150 gr faina, 80 gr unt, 2 plicuri zahar vanilat, o jumatate plic praf de copt, un praf de sare. Umplutura: rahat aromat Decor: […]
11 noiembrie 2011

Tort diplomat cu stafide

Ingrediente Blat: piscoturi Crema: 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, 50 gr stafide, rom. Sirop: 100 gr zahar, 150 gr apa, rom, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook