Paste Carbonara

Paste Carbonara
Ingrediente:

300 gr paste ( spaghete), 200 gr bacon, 2 galbenusuri, 100 gr cascaval , 1 lingura ulei de masline, sare si piper proaspat macinat dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

3

4.9/5 - (29 votes)

Paste  Carbonara, un preparat culinar italian, cunoscut pentru combinatia sa perfecta de paste, bacon, oua, parmezan si piper negru proaspat macinat. Fiind un preparat foarte popular in intreaga lume,  Pastele  Carbonara sunt in  topul preferintelor romanilor. Reteta prezentata mai jos este simpla si adaptata unui buget redus.  Bucura-te de o portie generoasa de Paste Carbonara!

Punem intr-un bol cascavalul razuit si  galbenusurile.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.

Taiem baconul cubulete si il prajim in uleiul de masline.

Adaugam 100 ml apa de la paste si lasam sa fiarba cca 5 minute.

Adaugam pastele, sosul si amestecam energic pana obtinem o compozitie omogena.

Adaugam sare si piper proaspat macinat dupa gust.

Am obtinut un preparat foarte gustos si intr-un timp foarte scurt.

Transferam pastele in farfurii si presaram  cascaval  razuit.

Pofta buna la Paste Carbonara!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *