Snitele pane – reteta rapida, alegerea perfecta pentru o masa delicioasa. Reteta de Snitele pane este simpla si se prepara usor, cu felii subtiri de carne, invelite intr-un amestec de faina, ou si condimente, apoi prajite pana devin aurii si crocante. Snitelele pane sunt insotite de garnituri, cum ar fi: cartofi prajiti, salata sau legume la gratar.
Taiem pieptul de pui pe jumatate si apoi in felii potrivite.
Le punem intr-un vas si le presaram cu sare si piper dupa gust.
Le amestecam si le lasam deoparte, timp de 10 minute.
Fiecare felie de carne se bate usor cu ciocoanul pentru snitele.
Punem ouale intr-un vas, adaugam sare, piper dupa gust, 1 lingura de faina si mixam.
Punem faina pe o farfurie.
Aseazam o tigaie de dimensiuni potrivite pe aragaz si incingem uleiul la intensitate medie.
Adaugam suficient ulei pentru a acoperi uniform partea de jos a tigaii.
Trecem fiecare felie de carne prin faina, prin compozitia de ou, lasam sa scurga si transferam imediat in tigaia cu ulei incins.
Le prajim pe ambele parti , maxim 2 minute pe fiecare parte, pana obtinem o crusta aurie.
Apoi, aseazam snitelele pe prosoape de hartie absorbante si le lasam sa se racoreasca.
Le asezam pe un platou cu salata verde si se pot servi.
Iti recomand si reteta Snitele din piept de pui cu pesmet.
Descopera colectia Retete de Garnituri!
Pofta Buna!