Snitele pane – reteta rapida

Snitele pane, reteta clasica si rapida
Ingrediente:

1 piept de pui, 3 oua, 150 gr faina, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

6 bucati

5/5 - (62 votes)

Snitele pane – reteta rapida, alegerea perfecta pentru o masa  delicioasa. Reteta de Snitele pane este simpla si se prepara usor, cu felii subtiri de carne, invelite intr-un amestec de faina, ou si condimente, apoi prajite pana devin aurii si crocante. Snitelele pane sunt insotite de garnituri, cum ar fi: cartofi prajiti, salata sau legume la gratar.

Snitele pane - reteta rapida

Taiem pieptul de pui pe jumatate si apoi in felii potrivite.

Le punem intr-un vas si le presaram cu sare si piper dupa gust.

Le amestecam si le lasam deoparte, timp de 10 minute.

Fiecare felie de carne se  bate  usor cu ciocoanul pentru snitele.

Punem ouale intr-un vas, adaugam  sare, piper  dupa gust, 1 lingura de faina si mixam.

Punem faina pe o farfurie.

Aseazam o tigaie de dimensiuni potrivite pe aragaz si incingem uleiul la intensitate medie.

Adaugam suficient ulei pentru a acoperi uniform partea de jos a tigaii.

Trecem fiecare felie de carne prin faina, prin compozitia de ou, lasam sa scurga si transferam imediat in tigaia cu ulei incins.

Snitele pane - reteta rapidaLe prajim pe ambele parti , maxim 2 minute pe fiecare parte, pana obtinem o crusta aurie.

Apoi, aseazam  snitelele pe prosoape de hartie absorbante si le  lasam  sa se racoreasca.

Le asezam pe un platou cu salata verde si se pot servi.

Iti recomand si reteta Snitele din piept de pui cu pesmet.

Descopera colectia Retete de Garnituri!

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *