5/5 - (8 votes)
Fursecuri Nuci pentru mese festive, un desert aromat si foarte apreciat de intreaga familie. Reteta Fursecuri Nuci se prepara cu usurinta, iar rezultatul este mai mult decat delicios.
Intr-un bol adaugam: ouale, zaharul, uleiul, vanilia si amestecam bine pana se dizolva zaharul
Adaugam faina amestecata cu praf de copt si amestecam pana obtinem un aluat omogen.
Din aluat se formeaza bilute, se pun in forma de nuci si inchidem.
Se pune forma pe flacara de la aragaz si se tine aproximativ 20 secunde pe fiecare parte.
Cand sunt gata, nucile se desprind cu usurinta.
Se pun pe o tava , se lasa sa se racesca si apoi se umplu cu gem si nuca .
Se lipesc doua cate doua .
Se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Pofta Buna!
1 thoughts on “Fursecuri Nuci”
Se gaseste la Baur si la Otto in Germania ii zice Zaubernuss.