Retete de Craciun

17 decembrie 2011

Jumari cu ceapa

Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, ceapa.   Preparare Slanina se portioneaza in cuburi potrivite ca marime, se presara cu […]
11 decembrie 2011

Prajitura Mascota

Ingrediente Pentru coji: 6 forme de briose de unica folosinta, ciocolata cuvertura de calitate. Crema ganaj pentru umplutura: 200 gr frisca lichida vegetala, 100 gr ciocolata cuvertura de calitate , […]
20 noiembrie 2011

Strudel cu dovleac

Ingrediente 500 gr foietaj crud. Umplutura: 300 gr dovleac ras, 50 gr gris, 100 gr zahar, 30 gr unt, 10 gr zahar vanilat. Decor: zahar pudra Preparare Calim dovleacul cu […]
4 noiembrie 2011

Prajitura cu miere

Ingrediente Aluat pentru foi: 4 oua, 150 gr zahar, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet, 50 ml ulei, 5 gr sare, 50 ml miere, faina cat cuprinde […]
9 octombrie 2011

Fursec cu cacao si rom

Ingrediente Aluat – 200 gr unt , 2 galbenusuri, 100 gr zahar pudra, 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, 5 ml otet, 10 ml enenta rom,  40 gr […]
2 octombrie 2011

Cozonac cu mac

Ingrediente 1 kg faina, 4 oua, 50 gr smantana, 200 gr unt, 200 gr zahar, 5 gr sare, 20 gr drojdie, 200 ml lapte, vanilie. Umplutura: 100 gr mac, 50 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook