Retete de Craciun

26 iulie 2011

Bomboane cu nuca

Ingrediente 1 pandispan cu cacao 400 gr , 50 gr unt, rom, 100 gr nuca macinata, 100 ml sirop concentrat de caramel. Decor : nuca macinata Preparare Pandispanul se taie […]
20 mai 2011

Branzoaice

Ingrediente 1-1,3 kg faina, 1 cub drojdie, 4 oua, 200 ml lapte, 200 gr zahar, un praf de sare, vanilie, 250 gr unt. Umplutura: 300 gr branza telemea, 100 gr […]
21 ianuarie 2011

Piftie cu carne de porc

Ingrediente 1kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 4 boabe de piper, 3 catei de usturoi (facultativ), sare dupa gust. Mod de Preparare […]
28 noiembrie 2010
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Ingrediente 300 gr Pandispan, coaja de lamaie rasa, 50 gr unt, vanilie, 100 gr biscuiti , nuca macinata. Preparare Punem intr-un bol  pandispanul rupt in bucati potrivite, biscuitii maruntiti, coaja […]
11 mai 2008

Fursecuri delicioase

Ingrediente 200 gr  unt 80% grasime, 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, 10 gr zahar vanilat, 200 gr rahat, 5 ml otet, 350 gr […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook