Retete de Craciun

4 noiembrie 2011

Prajitura cu miere

Ingrediente Aluat pentru foi: 4 oua, 150 gr zahar, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet, 50 ml ulei, 5 gr sare, 50 ml miere, faina cat cuprinde […]
9 octombrie 2011

Fursec cu cacao si rom

Ingrediente 1 pachet de unt , 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, rom, 5 ml otet, 40 gr cacao de cea mai buna calitate, […]
2 octombrie 2011

Cozonac cu mac

Ingrediente 1 kg faina, 4 oua, 50 gr smantana, 200 gr unt, 200 gr zahar, 5 gr sare, 20 gr drojdie, 200 ml lapte, vanilie. Umplutura: 100 gr mac, 50 […]
26 iulie 2011

Bomboane cu nuca

Ingrediente 1 pandispan cu cacao 400 gr , 50 gr unt, rom, 100 gr nuca macinata, 100 ml sirop concentrat de caramel. Decor : nuca macinata Preparare Pandispanul se taie […]
20 mai 2011

Branzoaice

Ingrediente 1-1,3 kg faina, 1 cub drojdie, 4 oua, 200 ml lapte, 200 gr zahar, un praf de sare, vanilie, 250 gr unt. Umplutura: 300 gr branza telemea, 100 gr […]
21 ianuarie 2011

Piftie cu carne de porc

Ingrediente 1kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 4 boabe de piper, 3 catei de usturoi (facultativ), sare dupa gust. Mod de Preparare […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook