Pui cu susan

Pui cu susan
Ingrediente:

1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri  faina, 150 gr susan, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (81 votes)

Pui cu susan, un aperitiv delicios si satios. Nelipsit de la mesele festive, Puiul cu susan completeaza perfect platourile de aperitive. Reteta este simpla si farte gustoasa.

Pieptul de pui se taie fasii si se presara cu sare si piper.

Intr-un bol se omogenizeaza ouale cu faina , sare, piper si putina apa.

Se trec fasiile de piept de pui prin compozitia  de ou, prin  susan si apoi  se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti,  la foc potrivit.

Le scoatem pe un servetel absorbant,   pentru a elimina excesul de ulei.

Se servesc calde.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *