Va invit la Prajitura cu cirese! Prajitura rapida, pufoasa si aromata, ideala pentru mesele in familie. Descopera si alte retete de dulciuri!
Separam ouale. Mixam albusurile cu un praf de sare.
Adaugam zaharul treptat si mixam pana se dizolva complet.
Amestecam galbenusurile cu ulei, praf de copt, zeama de lamaie si zahar vanilat.
Mixam compozitia timp de un minut si o incorporam usor cu albusurile batute spuma.
Adaugam faina si amestecam usor pana se omogenizeaza.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Distribuim ciresele pe toata suprafata prajiturii.
Prajitura se coace timp de 25 de minute, la 180°C, cu ventilatie sus si jos.
Dupa coacere, prajitura se lasa sa se raceasca complet.
Decoram cu zahar pudra vanilat.
Portionam in 15 bucati. Pofta buna!