4.9/5 - (35 votes)
Placinta cu carne este un preparat gustos si satios. Servita rece sau calda, Placinta cu carne ne scoate din incurcatura atunci cand suntem in lipsa de idei culinare. Testeaza reteta Placinta cu carne!
Foile de placinta se impart pe jumatate.
Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa tocata marunt si calim pentru 3 minute.
Adaugam carnea tocata, sare si piper dupa gust.
Adaugam carnea tocata, sare si piper dupa gust.
Amestecam periodic si o lasam la foc mic pentru 30 minute.
Se lasa sa se raceasca , adaugam ouale, cascavalul , grisul, cimbru si amestecam.
Tapetam o tava cu hartie de copt, se pune prima jumatate din cantitatea de foi, pe rand, 2 cate 2 , unse cu ulei si stopite cu lapte.
Se lasa sa se raceasca , adaugam ouale, cascavalul , grisul, cimbru si amestecam.
Tapetam o tava cu hartie de copt, se pune prima jumatate din cantitatea de foi, pe rand, 2 cate 2 , unse cu ulei si stopite cu lapte.
Se adauga umplutura si apoi restul de foi, repetand aceasi tehnica ca la prima parte.
Se unge placinta cu ou, se portioneaza cu grija , presaram susan si o introducem in cuptorul preincalzit la 200 C.
Se lasa la copt pana devine aurie.
Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca cateva momente si apoi se portioneaza.
Se serveste calda sau rece. Pofta Buna!
2 thoughts on “Placinta cu carne”
Este foarte buna, iti recomand sa o prepari 🙂
N-am stiut ca se stropesc foile cu lapte .Cu ulei ,da ! Vezi pana mori ,tot inveti . Multumesc
!