Piept de pui cu sos de usturoi

Piept de pui cu sos de usturoi
Ingrediente:

1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust.
Pentru sos - 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura patrunjel , 40 ml apa.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

3

4.9/5 - (9 votes)

Pieptul de pui se portioneaza si se condimenteaza cu sare si piper  dupa gust.

Acoperim carnea cu o folie alimentara si se lasa deoparte pana pregatim sosul.

Usturoiul se piseaza,  se amesteca cu sare si ulei pana devine ca o maioneza.

Adaugam patrunjelul , apa si amestecam bine.

Feliile de piept se ung cu ulei si se pun pe gratarul incins.

Le frigem bine pe ambele parti si le punem pe un platou.

Turnam peste friptura  sosul cu usturoi si  servim.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *