Peste la tigaie

peste la tigaie
Ingrediente:

3 bucati  file de peste, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, zeama de la 1 lamaie.

Timp preparare

10 minute

Nr. portii

3

5/5 - (20 votes)

Peste la tigaie, o reteta rapida si delicioasa. Gustos, aromat si hranitor, pestele la tigaie se prepara usor si cu ingrediente la indemana.

Uleiul se pune intr-o tigaie,   impreuna cu usturoiul , la foc mic.

Dupa 20 de secunde  adaugam pestele , zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Acoperim tigaia si lasam pestele la inabusit ,  cca 6-8 minute pe fiecare parte.

Se scoate pestele pe farfurie, se adauga sosul   si se decoreaza cu felii de lamaie.

Se serveste imediat.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *