Pate din legume coapte

Pate din legume coapte
Ingrediente:

1/2 ardei gras, 2 cepe micute si  rosii, 1/3 dovlecel, 16 rosii micute cherry, 1/2  pastarnac, 2 linguri ulei masline,  6 buc miez de nuca, sare si piper dupa gust, 2 catei de usturoi, cimbru uscat dupa gust.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

400 gr

5/5 - (22 votes)

Cel mai bun Pate din legume coapte, satios si sanatos. Nu exista pate mai bun ca cel pregatit de tine, cu ingrediente proaspete si de calitate! Va invit sa incercati o reteta simpla, dar plina de savoare, alaturi de alte retete de post.

Pate din legume coapte

Spalam legumele si le portionam in bucati potrivite.

Le asezam intr-un bol, adaugam o lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust.

Transferam totul  intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem  tava in cuptorul preincalzit la 180C/ 30 minute.

Pate din legume coapte

Dupa coacere, legumele sunt transferate in vasul unui blender vertical.

Pate din legume coapteAdaugam restul de ulei de masline, cimbru dupa gust si mixam pana obtinem o pasta fina.

Pate din legume coapte

Transferam compozitia intr-un borcan sterilizat si inchidem ermetic cu capac.

Pate din legume coapte pentru gustari delicioase.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *