Pui crispy

Pui crispy
Ingrediente:

1  piept de pui dezosat ( cca 1 kg), 1 lingurita cu sare, 1/2 lingurita pudra de usturoi, un praf de piper.
Compozitia pentru marinata si crusta  crocanta -  300 gr fulgi de porumb, 2 oua, 150 gr faina, 125 gr iaurt, 1 lingurita boia de ardei dulce, 1/2 lingurita pudra de usturoi, 1 praf piper, sare si  cimbru uscat dupa gust, ulei pentru prajit.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (29 votes)

Pui  crispy,  un preparat  apreciat pentru  textura crocanta, interior  suculent  si aroma intensa. Nelipsit de la mesele in familie, puiul crispy este un adevarat rasfat. Servit cu sos si garnitura, puiul crispy poate fi adaugat in diverse retete , cum ar fi salate sau  sandvisuri. Testeaza reteta Pui crispy!


Taiem pieptul de pui  in fasii potrivite , vezi foto.

 

Adaugam sarea, pudra  de usturoi ,  un praf de piper si amestecam.

 

Punem intr-un vas jumatate din cantitatea de faina si adaugam fasiile de piept.

Punem intr-un bol ouale, restul de faina, iaurtul ,  boia de ardei dulce,  pudra de usturoi, praful de  piper, sare si  cimbru uscat dupa gust.

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Trecem fasiile de piept prin compozitia formata si apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Le  adaugam in uleiul incins si le prajim pe ambele parti.

Dupa prajire, puiul crispy  se scoate pe un platou tapetat cu servetel absorbant.

Ppreparatul   se poate  servi atat cald cat si rece , alaturi de garnitura si sos.  Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *