Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide
Ingrediente:

450 gr branza dulce, 250 gr smantana fermentata, 180 gr zahar, 4 oua, 16 gr zahar vanilat, 180 gr gris, 40 gr faina,  1 gr sare, 8 gr praf de copt, coaja de lamaie, 125 gr stafide, 25 ml rom, 10 gr zahar farin vanilat.

Timp preparare

1 ora si 30 minute

Nr. portii

10 bucati / forma rotunda cu diametrul 24 cm.

5/5 - (41 votes)

Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide este un desert aromat si delicios. Datorita modului de preparare si a bunatatii oferite, Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide este nelipsita din meniul mesei de Pasti. Testati reteta si veti obtine un desert pufos si foarte gustos.

Punem stafidele in esenta de rom.

Punem intr-un vas: branza dulce, smantana, sarea, coaja de lamaie, praful de copt.

Spargem  ouale intr-un bol si adaugam zaharul, zaharul vanilat.

Mixam 1 minut la viteza maxima.

Amestecam cele doua compozitii si adaugam grisul, faina.

Amestecam si adaugam stafidele cu esenta de rom.

Amestecam si turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.

Punem forma in cuptorul preincalzit la 160C/ 1 ora si 20 minute, fara ventilatie.

Lasam sa se raceasca complet  si apoi se scoate.

Se pudreaza cu zahar farin vanilat si se portioneaza.

Pofta Buna! Descopera Colectia retete de Pasti!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *