Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata
5/5 - (9 votes)

Ingrediente Fursecuri cu ciocolata

200 gr unt, 100 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 300 gr faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare,  1/2 plic praf de copt .

Decor: ciocolata , nuca de cocos




Mod de preparare 

    1. Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul farin si se mixeaza pana devine ca o crema.
    2. Se adauga galbenusurile, vanilia si  praful de sare.
    3. Se mixeaza cca 2-3 minute,  apoi se aduga faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana se incorporeaza.
    4. Compozitia formata se pune intr-un pos  prevazut cu sprit.
    5. Tapetam o tava cu hartie de copt si formam cercuri de aluat , cu o distanta de cca 2 cm.
    6. Se introduce tava in cuptorul preinclazit la 180C si se coc pentru 15-20 minute.
    7. Se lasa sa se racesca complet ,  se trec prin ciocolata topita si  nuca de cocos.

Se servesc ca desert alaturi de cafea sau ceai.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.