Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata
Ingrediente:

200 gr unt, 100 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 300 gr faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare,  1/2 plic praf de copt .

Decor: ciocolata , nuca de cocos

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

600 gr

5/5 - (14 votes)

Fursecuri cu ciocolata, un desert fraged si aromat, perfecte pentru mese in familie. Reteta Fursecuri cu ciocolata este simpla si se prepara usor.

Untul  se mixeaza  cu zaharul farin.

Adaugam  galbenusurile, vanilia si  praful de sare.

Mixam 2  minute, adaugam faina  cu praful de copt si amestecam pana se incorporeaza.

Compozitia formata se pune intr-un pos  prevazut cu sprit.

Tapetam o tava cu hartie de copt si formam cercuri de aluat , cu o distanta de cca 2 cm.

Se introduce tava in cuptorul preinclazit la 180C si se coc pentru 15-20 minute.

Se lasa sa se racesca complet ,  se trec prin ciocolata topita si  nuca de cocos.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *