Pulpe de pui la tigaie

Pulpe de pui la tigaie
Ingrediente:

8 pulpe de pui dezosate, 8 catei de usturoi, 3 fire ceapa verde, sare si piper dupa gust, 50 ml ulei, patrunjel verde.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

4

5/5 - (7 votes)

Pulpe de pui la tigaie, un preparat delicios si foarte apreciat. Reteta Pulpe de pui la tigaie este simpla si rapida.

Punem intr-o tigaie:  uleiul, pulpele dezosate, cateii de usturoi (taiati pe jumatate ) sare si piper.

Acoperim  tigaia cu  capac, lasam la foc mic  pentru  25  de minute.

Indepartam capacul si mai lasam pe foc 10 minute/ pe fiecare parte.

La final adaugam ceapa verde taiata fin si  patrunjel maruntit.

Se servesc cu garnitura  si salata de rosii.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *