Muschi de porc la tava

Ingrediente:

1 muschi de porc afumat , cca 700-800 gr, 100 ml apa sau supa, 5 linguri ulei,  sare si piper, dupa gust.

Timp preparare

1 ora si 15 minute

Nr. portii

4

5/5 - (11 votes)

Muschi de porc la tava, un preparat delicios si foarte apreciat.  Reteta  Muschi de porc la tava se prepara usor si rezultatul este de o bunatate maxima.

Muschiul se unge  cu ulei si se condimenteaza cu piper, sare, dupa gust.

Se pune intr-o tava de copt , adaugam supa si acoperim cu folie de aluminiu.

Introducem tava la cuptor,  pentru 40 de minute  .

Indepartam folia  si se mai lasam  20 minute, pentru a se rumeni.

Se servete alaturi de legume  si salata.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *