Cartofi taranesti

Ingrediente:

1, 200 kg cartofi fara coaja, 2 buc ceapa rosie, 300 gr kaiser ( afumatura) , 4 catei usturoi, 4 linguri ulei, 1/2 legatura patrunjel, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

5

4.1/5 - (248 votes)

Cei mai buni Cartofi taranesti.  Savoare si gust pentru mese in familie. Reteta Cartofi taranesti este simpla, se prepara rapid si garanteaza bunatate maxima.

Cartofii  taiati cuburi   se fierb in apa cu putin sare, pentru cca  20 minute.

Cartofii trebuie sa ramana intregi dupa fierbere.

Cartofi taranesti

Intre timp , taiem ceapa solzisori  si kaiserul cubulete.

Intr-o tigaie   punem uleiul la incins si prajim kaiserul.

Cartofi taranesti

Adaugam ceapa si amestecam periodic.

Cartofi taranesti

Peste ceapa calita adaugam cartofii scursi , usturoiul taiat marunt ,  sare si piper dupa gust.

Cartofi taranesti

Amestecam si mai lasam pe foc maxim 1 minut.

Cartofi taranestiAdaugam patrunjelul tocat marunt si amestecam usor.

Se servesc calzi  sau reci, alaturi de castraveti murati  sau friptura.

Pofta Buna! 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *