Hummus

Ingrediente:

1 conserva de naut, 2 catei de usturoi, 1 lingurita pasta de susan, sare, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita ulei de masline, 20 ml apa.

Decor - naut din conserva, boia de ardei, ulei de masline, patrunjel proaspat.

Timp preparare

5 minute

Nr. portii

1 bol

5/5 - (84 votes)

Hummus, un preparat din bucataria internationala. Compozitia fina si aromata de hummus este  ideala pentru obtinerea aperitivelor de post. Reteta este simpla, rapida si delicioasa.

Scurgem nautul de zeama si il trecem prin jetul de apa rece.

Se pune nautul in vasul unui blender, adaugam cateii de usturoi, pasta de susan, sare dupa gust, zeama de lamaie, apa si uleiul de masline.

Mixam pana obtinem o pasta fina.
Transferam compozitia obtinuta intr-un bol si decoram cu naut din conserva, boia de ardei, ulei de masline, patrunjel proaspat.
Se serveste cu lipie si legume crude.
Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *