Paste cu spanac

Paste cu spanac
Ingrediente:

250 gr paste, 3 catei de usturoi, 100 gr spanac proaspat, 2 linguri fulgi de drojdie inactiva, 3 linguri ulei de masline, sare si piper dupa gust, oregano.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

3

5/5 - (58 votes)

Paste cu spanac in varianta de post, o reteta gustoasa si sanatoasa. Rapid si simplu, un preparat delicios cu sos din spanac proaspat, usturoi, ulei de masline si fulgi de drojdie inactiva. Reteta Paste cu spanac are un cost redus si garanteaza obtinerea unui preparat hranitor.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.

Spanacul proaspat se trece prin apa rece si se pune la scurs.

Punem spanacul  in vasul unui blender,  adaugam usturoiul,  uleiul, sare si piper dupa gust.

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Amestecam compozitia de spanac cu pastele fierbinti, fulgii de drojdie inactiva si oregano.

Lasam pe foc maxim 30 de secunde.

Amestecam si transferam rapid la farfurii.

Servim imediat.

Pofta Buna!

 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *