8 septembrie 2014

Aperitiv cu ardei si branza

Ingrediente Aperitiv cu ardei si branza 2 ardei grasi si rosii, 1 ceapa, 100 gr telemea de capra, 100 gr cas dulce de vaca, 50 gr unt, piper, Mod de […]
7 septembrie 2014
zacusca de ciuperci

Zacusca de ciuperci

Ingrediente Zacusca de ciuperci 1,5 kg ciuperci, 10 ardei gogosar, 10 ardei gras , 8 cepe, 400 ml ulei, 1 kg rosii ,  sare si piper dupa gust. Mod de […]
6 septembrie 2014
Cartofi cu usturoi

Cartofi cu usturoi

Ingrediente Cartofi cu usturoi 5 cartofi, 1 ceapa,  30 ml ulei, 5 catei de usturoi, patrunjel verde , sare si piper dupa gust . Mod de preparare Cartofi cu usturoi […]
5 septembrie 2014
zacusca de vinete

Zacusca de vinete

Ingrediente Zacusca de vinete – 25 borcane 400 gr 5 kg vinete coapte – curatate si scurse ,2 kg ardei copt si curatat,  3.5 kg ceapa, 2  l bulion de […]
4 septembrie 2014

Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii!

Ingrediente Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii 1 muschiulet de porc – cca 450 gr, 400 gr ciuperci champignon mici, 150 ml sos de rosii cu ardei, […]
3 septembrie 2014

Papanasi cu smantana si dulceata

Ingrediente Papanasi cu smantana si dulceata – 6 bucati 350 gr branza de vaci  dulce, 60 gr zahar, 2 oua, 1 /2 plic praf de copt ,  180 gr faina, […]
2 septembrie 2014

Peste marinat in sos de rosii

Ingrediente Peste marinat in sos de rosii 1 kg peste (macrou, merluciu, cod), 3 linguri ulei, 3 linguri otet, 150 ml sos de rosii cu ardei, 2 foi de  dafin, […]
31 august 2014

Dulceata de piersici

Ingrediente Dulceata de piersici 1 kg piersici, 800 gr zahar, 1 lamaie, 1 plic zahar vanilat. Mod de preparare Dulceata de piersici Piersicile se spala, se scot samburii apoi le […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress