25 mai 2014

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru. Mod […]
22 mai 2014

Ciorba de pui cu salata verde

Ingrediente Ciorba de pui cu salata verde 1 kg carne de pui ( aripioare + tacam), 1 ceapa, 1 morcov, 2 salate verzi, 200 gr smantana, 1 galbenus, sare , […]
15 mai 2014

Peste prajit cu malai

Ingrediente Peste prajit cu malai 500 gr peste baby hering, sare, un praf piper, malai, ulei pentru prajit. Mod de preparare Peste prajit cu malai Pestele se curata (intestine, capatani […]
13 mai 2014

Pui cu lamaie

Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper dupa gust. Sos de smantana- 1 lingura cu smantana, […]
7 mai 2014

Ciorba de miel

Ciorba de miel  cu leustean este nelipsita de la masa de Paste. Reteta este simpla , rapida si delicioasa. Ingrediente Ciorba de miel 1 kg carne de miel (cu os […]
28 aprilie 2014

Omleta cu spanac

Ingrediente Omleta cu spanac 4 oua, 20 frunze de spanac crud (baby), 10 felii subtiri de kaiser, 15 ml ulei, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Omleta cu […]
27 aprilie 2014

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr branza telemea,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciuperci umplute cu branza […]
26 aprilie 2014

Paste cu ciuperci

Ingrediente Paste cu ciuperci 400 gr paste (penne), 50 gr unt, 50 ml lapte, 50 ml ulei, 300 gr ciuperci, 100 gr smantana 18 % , 1 ceapa, piper si […]
21 aprilie 2014

Friptura de curcan la tava

Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress