Paste cu peste

Paste cu peste
Ingrediente:

300 gr paste, 3 linguri ulei, 3 rosii (pulpa) , 4 fire ceapa verde ( 1 ceapa alba), 1 conserva ton bucati, cimbru uscat, sare si piper dupa gust, 3 fire de patrunjel.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

4

5/5 - (26 votes)

Paste cu peste, o reteta delicioasa si aromata, perfecta pentru pofticiosi. Pastele cu peste sunt o  optiune excelenta pentru o masa rapida si gustoasa.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Punem intr-o cratita uleiul la incins.

Adaugam cepa taiata marunt si pulpa de rosii.

Fierbem compozitia pana sosul scade la jumatate, cca 10 minute, amestecand periodic.

Peste paste adaugam: tonul scurs de suc, sosul de rosii, sare, piper si cimbru dupa gust.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Servim imediat cu patrunjel taiat marunt.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *