18 decembrie 2014

Caltabos

Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile […]
7 decembrie 2014

Tarta cu portocale

Pentru micile momente de rasfat in familie, tarta cu portocale este un desert delicios. Ai nevoie de un blat pufos de tarta, crema de vanilie, pe care o poti aromatiza […]
7 decembrie 2014

Iahnie de fasole

Ingrediente Iahnie de fasole 500 grame fasole, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 1 morcov, 5  linguri sos de rosii cu ardei, 3 linguri ulei, sare, piper dupa gust , patrunjel verde. Mod de […]
30 noiembrie 2014

Trigoane cu gem si nuca

Ingrediente Trigoane cu gem si nuca Aluat – 125 gr margarina, 100 gr zahar, 125 ml apa minerala, 350 gr faina, 1 praf de sare, 1 pliculet  zahar vanilat, 10 ml […]
22 noiembrie 2014

Mancare de prune cu orez

Ingrediente 6 portii – Mancare de prune cu orez 100 gr   orez, 50  gr zahar, 250-300 gr prune uscate , 25 gr faina, 50 ml ulei , 1 baton de […]
19 noiembrie 2014

Ciorba de pui cu orez

Ingrediente Ciorba de pui cu orez 1 kg  carne de pui (aripioare+tacamuri ), 1 morcov, 1 pastranac, 1 telina mica, 1 ardei gogosar rosu, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel […]
2 noiembrie 2014
Zacusca de gogonele

Zacusca de gogonele

Ingrediente Zacusca de gogonele 2 kg gogonele, 2 kg gogosari, 1 kg morcovi, 1 borcan sos de rosii cu ardei (800 gr) , 500 ml ulei, 1,5 kg ceapa,  sare si piper dupa […]
30 octombrie 2014

Placinta cu urda si marar

Placinta cu urda si marar este un preparat gustos si usor de preparat, ideal pentru cinele in familie sau cu multi invitati. Se prepara cu foi de placinta si o […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress