30 octombrie 2014

Iahnie de cartofi

Ingrediente Iahnie de cartofi 1 kg cartofi, 2 buc ceapa, 4 linguri ulei, 4 rosii (pulpa), 1 ardei gogosar, 1 morcov, 1 legatura marar, 1 foaie de dafin, sare si piper […]
28 octombrie 2014
Salata de sfecla rosie cu hrean

Salata de sfecla rosie cu hrean

Ingrediente Salata de sfecla rosie cu hrean 3  buc sfecla rosie, 1-2 linguri zeama de lamaie sau o lingura de otet, 2  linguri ulei , sare dupa gust, 1 lingurita […]
28 octombrie 2014

Friptura de gasca cu legume

Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, 1  ardei gogosar, 1 legatura patrunjel, 100 ml ulei, […]
27 octombrie 2014

Supa crema de dovleac copt

Ingrediente Supa crema de dovleac copt 800 gr  dovleac copt (placintar), 1 ceapa, 3 cartofi, 400 ml apa sa supa, 100 gr  smantana 18 % grasime, 4 linguri ulei, sare […]
26 octombrie 2014

Tochitura ardeleneasca

Ingrediente Tochitura ardeleneasca 600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 catei  de usturoi, 150 gr sos de rosii cu ardei, sare, 150 ml apa, […]
24 octombrie 2014

Muraturi taranesti

Ingrediente Muraturi taranesti morcovi, ardei gogosar, gogonele , conopida,  castraveti. Pentru fiecare borcan – 2 tije de hrean,3  funze de telina, 1 floare de marar uscat, 1 ardei iute, 2 catei usturoi, […]
23 octombrie 2014

Rosii umplute cu carne

Ingrediente  Rosii umplute cu carne 8  rosii potrivite, 250 gr carne tocata, 1 morcov fiert, 1 ceapa, 1 ardei gogosar verde, 1 ou, sare si piper dupa gust, 4 linguri ulei, marar proaspat, […]
21 octombrie 2014

Peste cu sos de smantana

Ingrediente  Peste cu sos de smantana 1 kg peste file (merluciu), 100 gr faina , ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Sos – 300 gr smantana 18%, 100 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress