15 octombrie 2014

Prajitura cu nuca si cacao

Ingrediente  Prajitura cu nuca si cacao 6 oua, 6 linguri zahar, 4  linguri ulei, 10  linguri faina, 2 linguri cacao, 1/2 pliculet praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat 100 gr nuca, 1 praf de sare Umplutura […]
13 octombrie 2014

Ostropel de pui

Ingrediente  Ostropel de pui 1 kg  carne de pui (pulpe , piept ), 2 buc ceapa, 1 ardei  gogosar, 5 rosii mari (pulpa), 5 catei usturoi, 5 linguri ulei, 200 ml vin alb […]
12 octombrie 2014

Muschiulet de porc la tigaie

Ingrediente  Muschiulet de porc la tigaie 1 muschiulet de porc (de cca 700 gr), 100 ml ulei, sare si piper dupa gust, 2 catei usturoi. Mod de preparare  Muschiulet de porc la […]
10 octombrie 2014

Mini strudele cu dovleac

Ingrediente Mini strudele cu dovleac Aluat foietaj- 400 g faina alba, o lingurita de sare fina, 400 g unt, 100 ml  apa rece, 1/2 lingurita otet. Umplutura – 300 gr dovleac placintar, […]
8 octombrie 2014

Paste de post

Ingrediente Paste de post – 3 portii 300 gr paste fara ou , 200 gr zacusca de ciuperci, 50 ml apa calda, 2 linguri ulei, 100 ml sos de rosii cu […]
4 octombrie 2014

Omleta pufoasa cu ciuperci

Ingrediente Omleta pufoasa cu ciuperci 2 oua, 2 linguri ulei, 3 ciuperci champignon, 1 lingurita smantana, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Omleta pufoasa cu ciuperci Ciupercile spalate […]
3 octombrie 2014

Pulpe de pui cu ciuperci si legume

Ingrediente Pulpe de pui cu ciuperci si legume – 3 portii 3 pulpe intregi, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 ceapa, 300 gr ciuperci, 5 linguri ulei, sare, piper dupa […]
2 octombrie 2014

Macaroane cu sos de rosii si carne

Ingrediente Macaroane cu sos de rosii si carne -3 portii 300 gr macaroane. Sos – 250 gr carne tocata porc , 4 rosii (pulpa), 1 ceapa, piper, sare dupa gust, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress