Salata de sfecla rosie cu branza si nuci

Salata de sfecla rosie cu branza si nuci
Ingrediente:

 1 sfecla rosie coapta (maxim 400 gr), 100 gr branza feta ( de calitate), 50 gr miez nuca, 1 ceapa rosie ( mica ), 50 gr baby spanac, 1 lingura ulei de nuci sau masline, 2 linguri suc de lamaie, sare si piper proaspat macinat dupa gust, 2 fire de patrunjel.

Timp preparare

10 minute

Nr. portii

2

5/5 - (27 votes)

Salata de sfecla rosie cu branza si nuci, un adevarat festin! Fiind un  preparat delicios, hranitor si sanatos, salata  este nelipsita de la mesele festive, iar anul acesta este prezenta la masa de Revelion, alaturi de alte preparate delicioase. Descopera si alte retete gustoase si usor de preparat in Idei pentru Masa de Revelion.

Preparare Salata de sfecla rosie cu branza si nuci

Spalam usor frunzele de baby spanac si le asezam intr-o sita, la scurs.

Taiem sfecla in cubulete, iar ceapa rosie  in felii subtiri ( julienne).

Taiem marunt patrunjelul.

Punem intr-un recipient: zeama lamaie, sare, piper si ulei.

Omogenizam pana obtinem un sos omogen.

Asezam intr-un bol sfecla coapta cu ceapa, patrunjelul si sosul de lamaie.

Amestecam si potrivim gustul.

Asezam funzele de spanac pe farfurii  si adaugam salata formata.

Maruntim branza feta si o presaram deasupra, impreuna cu miezul de nuca.

Servim imediat. Pofta Buna!

Va recomand si alte retete cu sfecla rosie.

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *