Retete culinare, retete culinare in imagini, site retete culinare, cele mai bune retete culinare, retete culinare romanesti, retete culinare Romania, retete culinare cu carne, retete culinare cu pui, retete noi de mancare, retete mancare. Retete mancare, retete prajituri de casa, retete de post, retete  dulci. Retete culinare Bucataria-Romaneasca.ro. Cele mai bune Retete Culinare romanesti. Retete de mancare, prajituri, supe si ciorbe, aperitive, peste, retete

 

 

1 august 2016

Oua vopsite natural

Ingrediente Oua vopsite natural 14 bucati oua de la 6-8 bucati coji de ceapa rosie si galbena 2 linguri otet ulei pentru uns   Mod de Preparare Oua vopsite natural […]
20 iunie 2016
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Piept de pui marinat , o bunatate pregatita la cuptor. Reteta este simpla , nu necesita prea mare efort si timp. Ingrediente 800 gr piept de pui , sare si […]
8 iunie 2016
Chec cu cirese

Chec cu cirese

Cel mai bun chec cu cirese, reteta este simpla si rapida. Un adevarat deliciu! Ingrediente 4 oua, 150 gr unt  gras, 3 plicuri zahar vanilat, 150 gr zahar, 200 gr […]
2 iunie 2016
Cartofi noi in sos de rosii

Cartofi noi in sos de rosii

Ingrediente pentru 2 portii 1 kg cartofi noi micuti , 1 ceapa mare , 5 catei de usturoi, 50 ml ulei, 200 ml   sos de rosii cu ardei , […]
27 mai 2016

Cartofi noi la cuptor cu carnati

Ingrediente pentru 2 portii 12 cartofi noi , marime potrivita, 3 bucati carnati semiafumati, sare, piper – dupa gust, 2 fire usturoi  verde, 2 linguri ulei, 5 fire de marar, […]
26 mai 2016

Ceafa de porc la cuptor

Ingrediente Ceafa de porc la cuptor / 3 portii 750 gr ceafa de porc, sare si piper dupa gust, 4 fire cimbru proaspat, 5 catei de usturoi, 3 linguri ulei,  […]
24 mai 2016
Tarta cu branza , rosii si marar

Tarta cu branza , rosii si marar

  Ingrediente 300 gr foietaj, 150 gr cascaval , 150 gr branza telemea semisarata, 1 ou, 2 linguri smantana, 1 legatura marar, 1 praf piper, rosii cherry. Mod de preparare […]
20 aprilie 2016

Pulpa de miel la cuptor

Mielul este o carne pe care romanii o consuma cu placere in special in perioada sarbatorilor pascale, insa o putem oferi intregii familii si in restul anului. Preparata corespunzator, carnea […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook