13 octombrie 2015

Lipii de casa la gratar

O alternativa mult mai rapida pentru painea pregatita in casa ar fi reteta de lipii la gratar. Dupa pregatirea aluatului, delicioasele lipii se coc pe gratar si se servesc alaturi […]
12 octombrie 2015

Pulpe de gasca cu ciuperci

Satioasa si gustoasa, cu un gust aparte, carne de gasca este o alternativa la carnea de pui sau curcan, care este omniprezenta in meniul romanilor. O reteta speciala este cea […]
7 octombrie 2015
Sfecla rosie pentru iarna

Sfecla rosie pentru iarna

Sfecla rosie este o legume savuroasa, in special atunci cand este murata sau adaugata in diverse preparate, precum tocanite sau sosuri. Daca iti place sfecla rosie si vrei sa te […]
29 septembrie 2015

Varza murata

Varza murata este un ingredient de baza in bucataria romaneasca, fiind folosita pentru delicioase sarmale, dar si pentru varza la cuptor sau salata simpla. Varza murata nu este greu de […]
28 septembrie 2015

Mancare de fasole boabe

In sezonul rece, noi, romanii suntem obisnuiti sa pregatim retete traditionale, consistente, cu legume de sezon. Mancarica de fasole boabe se numara printre cele mai iubite retete de iarna, iar […]
27 septembrie 2015

Mancare de conopida cu pui

In sezonul rece, mancarurile si tocanitele calde sunt cu adevarat reconfortante, hranitoare si satioase, ideale pentru intreaga familie. Mancarea de conopida cu pui este un preparat gustos, usor de preparat, […]
23 septembrie 2015

Coaste de porc la tava

Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei prepara aceasta carne delicioase. In special coastele de porc sunt indragite, fie ca […]
3 septembrie 2015

Rosii la borcan

Rosiile la borcan sunt ideale pentru mancarurile si tocanitele pe care le preparam in sezonul rece. In plus, sunt usor de preparat si nu necesita multe ingrediente. De fapt, ai […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress