Glazura de cacao

Ingrediente:

100 gr zahar, 10 gr zahar vanilat, 100 ml apa, 100 gr unt cu un continut ridicat de grasime, 30 gr cacao.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

1 - cantitate pentru o prajitura ( 30x20 cm) sau tort (24 cm).

5/5 - (8 votes)

Prepara rapid o glazura de cacao delicioasa, perfecta pentru a decora prajituri, torturi si fursecuri!

Glazura de cacao Apa si zaharul se pun intr-o cratita si se fierb, apoi se adauga untul cubulete si cacaua.

Dupa 2 minute de fierbere, se ia de pe foc si se adauga zaharul vanilat.

Rezultatul? O glazura fina, lucioasa si aromata, care transforma orice desert intr-un deliciu  maxim.

Se lasa sa se racoreasca cateva minute si apoi decoram desertul.

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *