Gustarea ideala intr-o zi de post , perfecte pentru un sandvis delicios. Servite cu maioneza de post, ketchup sau mustar, chiftelele de post cu linte si ciuperci sunt extrem de […]
Cum facem aluatul pentru saratele ? Reteta rapida de saratele. Ingrediente Aluat – 300 gr branza telemea grasa , 250 gr unt 82% grasime, 300 gr smantana 18% , 1 […]
Bomboane de ciocolata pregatite in casa , cu aroma de portocale si migdale. Ingrediente Bomboane de ciocolata – 20 buc 200 gr biscuiti dulci , 2 linguri miere, 2 linguri […]
Pasta de peste este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta reteta am ales conserva Eva Ton bucati in ulei de masline . Bucati suculente de […]
Ecler cu ciocolata . Reteta de ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata este preferata de intreaga familie. Eclerul este un desert clasic, ideal pentru mese festive. Ingrediente […]
Salata de paste cu ton este o reteta usoara , simpla si foarte gustoasa. Pentru acesta reteta am ales Eva conserva de ton in ulei vegetal , un produs de […]
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. DetaliiACCEPT