Inghetata de cirese

Ingrediente:

400 ml smantana pentru frisca, 200 ml lapte condensat, 1 lingurita lichior de cirese, 200 gr cirese, 50 gr zahar, 10 gr zahar vanilat.

Timp preparare

10 minute

Nr. portii

1 caserola

5/5 - (12 votes)

Inghetata de cirese este un desert fin si aromat, pregatit mai ales in sezonul cald. Reteta este simpla si garanteaza reusita.

Ciresele se spala si  se curata de samburi.

Se pun intr-un bol impreuna cu zaharul.

Smantana se mixeaza pana obtinem  frisca.

Adaugam laptele condensat , lichiorul si  mixam 1 minut.

Intr-o cutie alimentara, adaugam un strat de compozitie , un strat de cirese, alternativ.

Se introduce la rece pentru 5-6  ore.

Se serveste  cu  cirese proaspete si frisca.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *