Inghetata de cirese

5/5 - (1 vote)

Ingrediente Inghetata de cirese

400 ml smantana pentru frisca, 200 ml lapte condensat, 1 lingurita lichior de cirese, 200 gr cirese, 50 gr zahar.

Preparare Inghetata de cirese

  1. Ciresele se spala si  se curata de samburi.
  2. Se pun intr-un bol impreuna cu zaharul.
  3. Smantana se mixeaza pana obtinem  frisca . Se adauga laptele condensat , lichiorul si  mixam 1 min.
  4. Intr-o cutie alimentara se adauga un strat de compozitie , un strat de cirese, alternativ.
  5. Se introduce la rece pentru 5-6  ore, de preferat de seara pana dimineata.

Se serveste  ornata cu bucati de cirese proaspete si frisca.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.