Oua umplute cu pasta de somon

Oua umplute cu pasta de somon
Ingrediente:

150 gr somon proaspat, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , 1 lingurita  zeama de lamaie, 30 gr unt, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (27 votes)

Oua umplute cu pasta de somon, un aperitiv gustos pentru mese festive. Reteta  este simpla si foarte gustoasa.

Preparare Oua umplute cu pasta de somon

Bucata de somon se presara cu sare , piper si se prajeste bine pe ambele parti .

Se lasa sa se racesca complet, apoi se curata de oase .

Taiem fiecare ou pe jumatate  si  scoatem galbenusul.

Galbenusurile nu se folosesc, le pastrati pentru a obtine maioneza de casa.

Intr-un blender se adauga somonul taiat bucatele, untul la temperatura camerei, sare, piper si zeama de lamaie.

Mixam pana obtinem o pasta omogena.

Umplem ouale  cu pasta obtinuta, folosindu-ne de un  pos cu sprit.

Asezam ouale pe un platou si decoram cu frunze  de patrunjel.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *