Icre de fasole

Icre de fasole
Ingrediente:

200 g fasole alba boabe, 100 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 lingurita zeama de lamaie,   sare si piper, dupa gust.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1 bol

5/5 - (26 votes)

Icre de fasole , un aperitiv delicios si gustos. Reteta Icre de fasole este simpla si rapida.

Fasolea se pune la hidratat in apa, timp de minim 8  ore. Se  fierbe si se scurge zeama de doua ori.

Boabele fierte se pun intr-un blender si se mixeaza impreuna cu uleiul  si  ceapa tocata.

Pentru o consistenta mai moale adaugam apa minerala sau zeama in care a fiert fasolea.

Adaugam zeama de lamaie , sare si piper  dupa gust.

Icrele de fasole se pot servi  cu legume si paine prajita.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *